Informationsblad februari 2022

---

Föreningsstämma 23e maj kl 18:00

Årets stämma kommer vara den 23e maj kl 18:00, vi återkommer med plats i nästa nyhetsbrev. Om du har förslag som du vill att stämman ska fatta beslut kring lämnar du in en motion till styrelsen senast den sista mars. Mer information om hur du skriver en motion hittas  på följande länk: http://www.brfbergshamra.se/organisation 

Några av vårens aktiviteter

Trivselgruppen har planerat för följande aktiviteter under våren:

17/3 kl. 14 - Trivselgruppen bjuder på fika i lokalen under pizzerian.

23/4  - Städdag. Vi hjälps åt att fixa i området.

8/5 - Plantbytarträff. Vi byter plantor, sticklingar och odlingserfarenheter med varandra.

21/5 - Loppis, sälj utanför din port, eller fynda hos grannarna.

Skriv in i kalendern och håll ögonen öppna, mer info kommer både i Fb-gruppen brfbergshamra och i portarna.

Säkringsproblem vid laddplatser

Säkringen går ibland vid våra laddningsplatser, vi tror att det beror på att laddsladden kommit åt den våta marken innan den kopplas in. Ni som har laddplatser (sektion D) kan hjälpa till att minska säkringsproblemen genom att se till att era sladdar aldrig hamnar på våt eller smutsig mark innan dom sedan kopplas in.

Bahnhof router

Alla lägenheter ska ha fått en Bahnhof router. För de som ej hämtat ut sin ännu, går det fram till sista maj (31/5) att göra det. Därefter kommer de återstående routrarna säljas för 200 kr styck. 

Mobila återvinningsstationen

Lördag den 26e mars mellan 10:00 och 13:00 kommer den mobila återvinningsstationen till Ekorrstigen 2 (bakom pizzerian). Där kan du lämna grovavfall, elavfall och farligt avfall.

---