Informationsblad oktober 2021

---

 

Fasadrenovering

Vi har lappat och lagat där fasaden var dålig för att vi ska slippa göra några större renoveringar de närmaste åren.   

Städdag den 23 oktober

Trivselgruppen vill informera om höstens städdag som infaller den 23e oktober mellan kl 10-15. Vi kommer kratta och borsta gården, göra en inventering av leksaker vid lekplatserna samt rensa källargångarna. Allt som inte är bortrensat innan dess kommer att slängas. Korv med bröd serveras från 11:30 till 13:00.

Bygglov av NRES:lokaler och molok

Vi har nu fått bygglov för att omvandla de lokaler vi tidigare hyrt ut till NRES till bostäder. Vi har även fått bygglov för molokerna, så vi hoppas kunna påbörja arbetet med dem så snart som möjligt. 

Trivselgruppen tar över hobbyrummet

Trivselgruppen har tagit över ansvaret för hobbyrummet. De ansvar alltså för bokning av lokalen och utlämnandet av nyckeln.

Skyltar om hundrastning

Snart kommer skyltar sättas upp för att påminna om föreningens förbud mot hundrastning på våra grönområden. Styrelsen vill även påminna om det är koppeltvång på i Solna stad vilket även inkluderar våra gårdar, så håll era hundar kopplade för att människor och andra djur ska känna sig trygga. Vi hänvisar till hundrastgården i Bergshamra för de som vill låta sina hundar springa fritt.

 

  

Varma hälsningar, 

Styrelsen Brf Bergshamra 

---