Informationsblad April 2019

---

ALLMÄNT


NY LEVERANTÖR AV MARKSKÖTSEL

Styrelsen har nu upphandlat Fastighetsägarna Service för löpande skötsel av befintlig yttre miljö och kommer vara på plats en gång i veckan. Vid synpunkter och ideer ber vi er att vända er till vår förvaltare och inte leverantören.

NY STÄDLEVERANTÖR FRÅN DEN 1/5

Styrelsen har även upphandlat en ny städleverantör, KEAB gruppen, från och med första maj.

NYA ÖPPETTIDER FÖR PORTARNA

Efter tidigare beslut att begränsa öppettiderna för portarna har styrelsen nu valt att förlänga öppettiderna igen, portarna kommer vara öppna 07:00-19:00 mån-sön.

FÖNSTERRENOVERINGEN

Sista etappen (Lo. 4-30) av fönsterrenoveringen kommer att tidigareläggas och preliminärt starta på Lostigen 4 vecka 35. En mer detaljerad tidsplan kommer ges ut till berörda. En preliminär tidsplan för hela etapp 3 finns på BRF Bergshamras hemsida.

TRIVSELGRUPPEN


VÅRSTÄDNING 27 APRIL

Containrar för olika typer av avfall samt skottkärror och verktyg kommer att finnas mellan 10:00-16:00, vänligen var uppmärksam på containrarnas märkning.  

Korv samt kaffe och dricka serveras kl 12:00-13:30. Auktion på 10 utrensade cyklar sker kl 13:00!  Passa på att röja i dina egna gömmor, samt i dina och grannarnas källargångar. Om du har dörrar som bara står, så kan du flytta dem till föreningens dörr förråd.  Trivselgruppens medlemmar (i gulas västar) hjälper till under vårstädningen med råd och tips.

LOPPIS 25 MAJ

Favorit i repris! En loppis genomförs LÖRDAGEN  den 25/5 . Den som är intresserad att hyra ett bord anmäler detta till trivselgrupp1@gmail.com. Det kostar 50:- att hyra ett bord.

 

Bästa hälsningar,

Styrelsen

---