Information Bredband Juli 2018

---

Idag 2018-07-31 sker bytet till Bahnhof som internetleverantör

I samband med bytet till Bahnhof kommer en registreringssida att komma upp första gången man försöker nå internet via den nya uppkopplingen, efter att man har fyllt i sina uppgifter kommer bredbandsuppkopplingen att fungera som normalt igen.

För er som missat att hämta ut sin lägenhets router men önskar göra det framöver går det att hämta ut den på vanlig expeditionstid efter sommarledigheten på Mårdstigen 1, dvs 08:00-09:00 varje Måndag från och med den 20e Augusti.

Det finns inget krav att använda routern som tillhör lägenheten men generellt sätt är det en kraftig router som klarar av vår nya hastighet samt har bättre täckning än den gamla routern från Bredbandsbolaget. Det blir även lättare för Bahnhofs supportpersonal att hjälpa till om något går fel.

För er som fortfarande har avtal med Bredbandsbolaget och som vi inte får flytta över till det nya nätet får vi hitta ett senare tillfälle att göra övergången på, det finns i dagsläget inget spikat datum för detta men vi ska försöka lösa de så bra det går.

Om oförutsedda problem skulle uppstå eller om ni har frågor går det att ringa 010-510 00 00 så hjälper Bahnhof support er.

Soliga hälsningar

Styrelsen

---